Ik koop 1190! Steun aan de Vorstse handelszaken

Sinds maart 2020 is solidariteit meer dan ooit noodzakelijk. De gemeente Vorst lanceert verschillende acties om je uit te nodigen lokaal te consumeren en de Vorstse horeca te steunen. Wacht niet langer en ontdek ze hier!

 

Breng onze lokale handelszaken onder de aandacht op de sociale netwerken!

De hashtag #ikkoop1190 verzamelt alle acties met als doel de diversiteit, de initiatieven en de nieuwtjes van onze Vorstse handelaars in de kijker te zetten.

Dit sleutelwoord illustreert enerzijds de gehechtheid van de Vorstenaren aan hun buurtwinkels en verzamelt anderzijds de nieuwtjes van de deelnemende Vorstse handelaars (aanbiedingen, producten, diensten).

#ikkoop1190 is de online ontmoetingsplaats tussen inwoners en handelaars uit Vorst om onze buurtwinkels te promoten en te steunen!

Een hashtag is een sleutelwoord voorafgegaan door het symbool # dat internetgebruikers gebruiken in hun publicaties op de sociale netwerken. Zo krijgen andere gebruikers toegang tot alle online inhoud die het genoemde sleutelwoord bevat, zonder dat zij noodzakelijkerwijs een ‘vriend’ of ‘volger’ hoeven te zijn van de persoon die het gebruikt.
Bijvoorbeeld op Facebook  https://www.facebook.com/hashtag/ikkoop1190 en Instagram https://www.instagram.com/explore/tags/ikkoop1190


Een postercampagne en tassen om onze buurtwinkels te promoten!


De postercampagne “Ik koop vlakbij, ik koop in Vorst” heeft tot doel het bezoek aan buurtwinkels in Vorst te stimuleren. Deze campagne is van maart tot juni zichtbaar in de straten van Vorst en in de handelszaken in onze gemeente.

In het kader van deze steuncampagne zullen herbruikbare katoenen tassen met het logo ‘Ik koop 1190’ aan de inwoners worden aangeboden!

Tassen om te gebruiken voor je aankopen in de buurt, rond te struinen en trots te pronken met ‘Ik koop 1190’.

Ga dus op de volgende datums naar je buurtwinkel om je tas in ontvangst te nemen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Projectoproep #ikkoop1190

Na het succes van de eerste projectoproep #ikkoop1190 (link naar de winnaars van 2020) wordt er een nieuwe projectoproep uitgeschreven voor de Vorstse verenigingen* (handelaarsverenigingen, wijkcomités, ...) met het oog op de revitalisering van een wijk of een winkelstraat.

Het doel?

Projecten ondersteunen die klanten aanmoedigen om terug te keren naar de Vorstse winkelstraten, innovatief zijn en verbindend werken.

De projecten moeten door hun concept de commerciële aantrekkelijkheid van een of meer handelswijken in Vorst ontwikkelen en bevorderen.


De verwachte projecten moeten betrekking hebben op:
  • Animatie
  • Promotie van de handelswijk
  • Verbetering van de dienstverlening, klantenbinding
  • Verfraaiing van de winkelstraat
  • Versterking van het imago van de handelswijk

 

Openstelling van de projectoproep

juni 2021

Contact

mbotwin@vorst.brussels

Deze campagne wordt gerealiseerd in samenwerking met Hub.Brussels

 

Afdrukken