Groepsaankoop fruitbomen

Samenaankoop Velt : meer fruitbomen in de stad ! Droom jij ervan om fruit te oogsten in jouw stadstuin? Doe mee aan de samenaankoop, een actie van Velt. Bestel je fruitboom vóór 8 oktober!
 
Wat smaakt er beter dan een sappige vrucht die je zonet van de boom hebt geplukt? Wil jij een fruitboom of -struik planten? Appelbomen, perenbomen, moerbeibomen, vijgenbomen, bessenstruiken... Alles is mogelijk, zelfs in een stadstuin!
 
De Vereniging voor Ecologische Leven en Tuinieren (Velt), organiseert een samenaankoop van fruitbomen en bessen voor alle Brusselaars. De gemeente Vorst, die betrokken is bij een onderzoekingsproject over de plaats van fruitbomen in de stad, ondersteunt dit initiatief.  
 
Concreet, biedt Velt de mogelijkheid tot 8 oktober 2022, om fruitbomen de bestellen op hun website.
 
Je vindt er alle nuttige informatie om de juiste keuze te maken voor je tuin. Je vindt er tevens advies over het onderhoud.
 
Je voordeel?
Goedkope ecologische fruitboomzaaiingen voor alle soorten tuinen.
 
Hoe kom je je fruitboom halen?
Je bestelling staat klaar op zondag 27 november in de Drukkerij ( Drukkerijstraat 5 te 1190 Vorst). 
 
Heb je vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met een fruitboomdeskundige van Velt via vergerpartage@velt.be
 
Verger Partagé, een fantastisch idee!
 
De samenaankoop kadert in het project Verger Partagé, het stadsfruitproject van Velt in Brussel. Daarmee zetten we volop in op stadsfruit. Met de steun van het  Brussels Gewest maken we van stadsfruit een ecologische en sociale troefkaart. 
 
 
 
 
Afdrukken