Park Poétik 2022

De zomer belooft bol te staan van schitterende initiatieven! Van 1 juli tot 28 augustus strooit Park Poétik opnieuw poëzie in de straten van Vorst en Sint-Gillis. Het thema ‘Vreemde Vogels ‘/ Drôles d’oiseaux’ vormt de rode draad door heel wat verrassende voorstellingen!
Wanneer 10-08-2022 16:00 tot
28-08-2022 22:00
Waar Verschillende locaties in Vorst
Naam
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

 

Park Poétik gaat op zoek naar ontmoeting en dialoog en doorkruist daarvoor de wijken.
 
Dit jaar zullen er een aantal ‘nesten’ verschijnen waar kunstenaars als vreemde vogels hun vleugels uitslaan om samen met buurtbewoners en bezoekers een paar weken lang artistieke creaties ‘uit te broeden’. 
 
Samen gaan we aan de slag en iedereen is van harte welkom bij de workshops, circusvoorstellingen, concerten, installaties of parades. Wij lichten een deel van de sluier op en vertellen alvast waar de verschillende ‘nesten’ zich zullen bevinden: Marconipark, Sint-Antoniusvoorplein, Wielsmoeras en Park van Vorst (bij de kastanjelaar). 
 
Open je ogen en oren voor het straattheater en de optochten, die je als poëtische spiralen meenemen om te vliegen, te lopen, te dansen en te dromen! 
 
Wil je met ons ‘poëtiseren’? Iedereen is van harte welkom! 
 
Meer info op www.parkpoetik.be of volg ons op Facebook
 
Kiosk Poétik 1190
Cultuur voor allen in het Marconipark!
 
Vóór het einde van de zomervakantie trakteren tal van artiesten en culturele organisaties uit Vorst jullie in het Marconipark onder de noemer KIOSK POETIK 1190 elke dag op een brede waaier aan muziek, dans, workshops voor jong en oud, theater, improvisatie en acrobatiek.
 
Een miniversie van SuperVliegSuperMouche, maar daarom niet minder gewaagd en tof, het resultaat van een projectoproep voor Vorstse kunstenaars en organisaties, om jullie te verrassen, blij te maken en samen deze groene parel in hoog-Vorst te ontdekken!
 
Een initiatief van de gemeente Vorst, in samenwerking met GC Ten Weyngaert, BRASS, de gemeentelijke bibliotheken en vele andere sociaal-culturele organisaties, in het kader van het stadsfestival Park Poétik 2022.
 
  • Van vrijdag 26 tot zondag 28 augustus 2022
  • Marconipark
  • Gratis

 

 

Meer informatie over dit agenda-item

Afdrukken