Nieuws

Gemeenteraadsverkiezingen
Op 14 oktober 201 kunt u de mensen kiezen die het gemeenschapsniveau vertegenwoordigen. Of u nu Belg, Europeaan of niet-Europeaan bent, u heeft allemaal het recht om uw stem te laten gelden om invloed uit te oefenen op de manier waarop onze gemeente zal worden beheerd
Projectoproep voor het Duurzame Wijkcontract Wiels aan de Zenne
De participatieve projectoproep gelanceerd in het kader van het nieuwe Duurzame Wijkcontract Wiels aan de Zenne werd officieel gelanceerd.
Projectoproep Mobiliteit
De Dienst Mobiliteit van de Gemeente Vorst start een projectoproep rond mobiliteit op voor het mobiliteitsdorp op de autoloze zondag van 16 september.
BE-Alert: schrijf u in!
De Gemeente Vorst maakt deel uit van het netwerk BE-Alert, het alarmeringsprogramma opgericht een jaar geleden door het Federale Crisiscentrum.
Overdonderend succes voor SuperVliegSuperMouche!
De zevende editie van het gratis openluchtfestival SuperVliegSuperMouche werd opnieuw een overdonderend succes! Het Park van Vorst was opnieuw het ideale decor voor 40 verbluffende locatieprojecten die 25.000 personen kond ontroeren.
Heraanlegproject van de Kersbeeklaan, de Glasblazerijlaan en de Bemptlaan.
In het kader van het heraanlegproject van de Kersbeeklaan, de Glasblazerijlaan en de Bemptlaan zal een informatievergadering plaatsvinden op 6 juni om 18u15, Bia Bouquetsquare 1 (Seniorenclub).
Markten en rommelmarkten: één en al gezelligheid!
Verse groenten en fruit, verschillende soorten bloemen en planten, kleding en huishoudartikelen: op de markten in Vorst is er een ruime keuze om uw boodschappen te doen in een gezellige en ontspannen sfeer.
Waar vindt u zakken voor groenafval ?
Deze nieuwe zakken kunnen nog niet worden gevonden in onze gebruikelijke handelszaken. In afwachting op het ogenblik dat deze zakken in de handel verkrijgbaar zullen zijn, kunt u ze aanschaffen in het gewestelijke containerpark tegen € 3 voor een rol van 15 zakken.
Bericht aan de handelaars
Wees voorzichtig wanneer u op een manier – die veel weg heeft van bedrog – benaderd wordt.
Het project Olieslagerij
Het project OLIESLAGERIJ, dat uitgevoerd wordt door de BGHM (Brusselse Gewestelijke Huisvestingsmaatschappij) in het kader van het Gewestelijk Huisvestingsplan, is zijn implementatiefase ingegaan.
Oproep voor projecten voor de omwonenden
De verbetering van de leefomgeving van de burgers verloopt onder meer via het onderhoud van het stadsmeubilair. Elektriciteitskasten maken hier deel van uit. Al te vaak wordt er graffiti op aangebracht of worden ze vuilgemaakt. Ze verdienen het beschermd te worden.
De diensten Bevolking en Burgerlijke Stand verhuizen
Nieuw adres : Schaatsstraat, 30 – 1190 Vorst
Download onze officiële app "Forest 1190 Vorst"
Dankzij de app « Forest 1190 Vorst » zullen de burgers alles te weten kunnen komen over de organisatie en het leven van de gemeente: de openingsuren van de verschillende gemeentediensten, de prijs van een identiteitskaart, enz. Alle informatie zal slechts een vingerklik verwijderd zijn !
Gemeentehuis : de werkzaamheden worden verdergezet
Indien u zich naar één van de verschillende gemeentediensten moet begeven, gelieve dan te letten op de adressen van de vestigingen van de kantoren.
Afdrukken