Nieuws

De nieuwe 'Forest Info Vorst' is aangekomen!
Ontdek het nieuwe nummer van uw infoblad met een speciaal dossier over solidariteit in Vorst.
Herinrichting van de Jean-Baptiste Baeckstraat
Eind 2020 zal een stedenbouwkundige vergunning worden aangevraagd om de herinrichting van JB-Baeckstraat uit te voeren. De presentatie aan de buurtbewoners van donderdag 12 november is beschikbaar via deze link.
Books & Go is terug!
Naar aanleiding van de huidige situatie, wordt de dienst Books & Go, die in het voorjaar tijdens de eerste lockdown geïntroduceerd werd, opnieuw gestart!
Steun onze lokale handelaars!
In deze moeilijke tijden is solidariteit meer dan ooit noodzakelijk. De gemeente Vorst nodigt u uit om lokaal te consumeren en de HORECA van Vorst, die zware klappen krijgt door de gezondheidscrisis, te steunen.
Coronavirus: Opening van een testcentrum in Vorst
Sinds maandag 5 oktober heeft een Covid-19-testcentrum zijn deuren geopend in de Jupiterlaan 201 in Vorst.
De gevallen bladeren liggen voor het oprapen
Zoals iedere herfst verliezen de bomen hun bladeren om de winter te kunnen doorstaan. Door gevallen bladeren kunnen de straten glad maken. U bent zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van uw voetpad.
Nieuw: Maak online een afspraak!
Moet u formaliteiten vervullen bij de dienst Burgerzaken? Maak in een paar klikken een afspraak via internet en kies de datum en het tijdstip dat u het best schikt!
Nieuwe “street workout & fitness” in Vorst!
De gemeente Vorst heeft met de steun van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest een nieuwe ruimte voor street workout en fitness ingericht in het Bemptpark. De site is volledig gratis toegankelijk.
Groene bioafbreekbare zakken
Groene zakken: verplichting om de bioafbreekbare zakken met logo van Net Brussel te gebruiken. Sinds maandag 8 juni 2020 halen de ploegen van Net Brussel alleen nog de reglementaire bioafbreekbare zakken op.
Telefoonnummers van het gemeentebestuur
Onze gemeentediensten zijn telefonisch of via mail bereikbaar. Contacteer ons via het algemeen telefoonnummer 02 370 22 11 of contacteer de gewenste dienst rechtstreeks.
Nieuwe initiatieven om de openbare ruimte te vergroenen bloeien in Vorst!
Droom je stiekem van je eigen boomspiegel voor je huis, van een plantenbak of een stoeptuintje? Of wil je graag een klimplant op je gevel?
Een Facebookpagina voor onze gemeente!
De Gemeente Vorst heeft nu een officiële facebookpagina. Wil je ons volgen? Zeker doen!
Afdrukken